Birkman voor partners

Birkman voor partners

Tags: Their is no tags

De Birkman-methode is wat ons betreft de systematiek bij uitstek om een compleet en objectieve reflectie te krijgen van je eigen intresses, voorkeurstijl, behoeften en stressoren. Ben jij ook enthousiast over de Birkman. Heb je hem zelf gedaan en loop je al een tijdje rond met het idee dat het leuk zou zijn als je levenspartner de Birkman ook een keer zou doen. Dan is dit je kans. HRD Professionals biedt aan eigen klanten de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijke prijs bij je partner de Birkman terug te koppelen.

Het arrangement bestaat uit een tweetal vrijdagmiddag dagdelen. De eerste is terugkoppeling van de Birkman voor je partner en het tweede dagdeel is een verdieping op de Birkman en heeft als opties om als partners hier gemeenschappelijk aan deel te nemen.

En dat voor een prijs van € 245,- per persoon. Dit is inclusief licentiekosten, materiaal, gemeenschappelijke deelname aan het tweede dagdeel en een combi-rapportage. Kortom een unieke gelegenheid om te investeren in jezelf, je relatie of gewoon als surprise naar degene waar jij om geeft.

Onze eerste gelegenheid is op: vrijdag 23 januari & vrijdag 6 februari 2015

Schrijf je nu in op onze contact pagina!

Birkman voor partners