mark7

Mark Goedings

Mark Goedings

Tags: Their is no tags

Mark is als bedrijfskundige vooral gericht op het verbeteren van processen, leiderschap en teamprestaties in organisaties. Hij schakelt makkelijk tussen de “harde en zachte kant” van een organisatie. Hij doorziet problemen snel en en stuurt op het realiseren van duurzame oplossingen. Zijn doel is altijd om de effectiviteit van mens en organisatie te verbeteren. Mark is energiek en zorgt voor beweging in uw organisatie.

In zijn aanpak is Mark praktisch en pragmatisch. Performance verbetering staat voorop waarbij proces en mens altijd hand in hand gaan. Juist Mark zijn kennis en kunde van bedrijfsvoering en HR maken dat hij werkende oplossingen creëert die niet alleen als positief worden ervaren maar ook garant staan voor resultaat.

Mark heeft als interim-manager en organisatieadviseur langdurige ervaring opgedaan in diverse transitie trajecten binnen zowel de publieke als private sector. Tot 2007 bij een groot organisatieadvies bureau en sindsdien als zelfstandig ondernemer. Mark zijn expertise richt zich op:

  • projectmanagement
  • change management
  • procesoptimalisatie
  • interimmangement
  • HR & gedragsverandering

In zijn manier van werken is Mark optimistisch en motiverend. Hij weet anderen op natuurlijke wijze in beweging te krijgen en gaat daarin als oud-marinier energiek te werk. Op die manier weet hij vaak stroperige procesmatige verandertrajecten vlot te trekken en door zijn inzicht in cultuur- een gedragspatronen ook naar de toekomst blijvend te implementeren. Mark heeft humor, relativeert en is scherp. Sinds 2013 is Mark Lean Blackbelt gecertificeerd.

Mark Goedings