wij_header

WIJ

WIJ

HRD Professionals is een netwerkorganisatie en expert op het brede terrein van leren & ontwikkelen. Wij ontwikkelen en begeleiden weldoordachte, creatieve en resultaatgerichte leerinterventies die leiden tot gedragsverandering.

Als geen ander weten wij dat organisatieontwikkeling een complex samenspel is tussen strategie, structuur en cultuur. Wij begeven ons op elk van die drie facetten met een sterke focus op de mensfactor.

Onze kracht ligt in het realiseren van performance verbetering waarbij onze werkwijze zich kenmerkt door snelheid, afwisseling, energie, scherpte en alertheid. Onze trainers en adviseurs hebben minimaal 15 jaar ervaring op het gebied van organisatieverandering en zijn als geen ander in staat zich te verplaatsen in uw situatie. Samen met u construeren wij ontwikkelinterventies die er toe doen en verschil maken.

Als netwerkorganisatie zijn wij een innovatief en zakelijk platform voor excellente expertise. Wij werken met een flexibele schil van ongeveer 20 toppers op hun vakgebied die zich onderscheiden in hun eigenheid en hun bewezen toegevoegde waarde. Stuk voor stuk professionals met als overeenkomst een focus op ontwikkeling van mens en organisatie gekoppeld aan een uitmuntende performance.

Mark Goedings

Mark is als bedrijfskundige vooral gericht op het verbeteren van processen, leiderschap en teamprestaties in organisaties. Hij schakelt makkelijk tussen de “harde en zachte kant” van een organisatie. Hij doorziet problemen snel en en stuurt op het realiseren van duurzame oplossingen.

Lees verder

Pia Naber

Ze is enerverend, weet de hele groep mee te nemen, je kan niet om haar heen. Ze bruist van de creativiteit, ze maakt een feestje van waar ze is, voor haar is chaos veilig. Ze is open, kwetsbaar en krachtig en bewust van alles om zich heen.

Lees verder

Jan Bartelse

Jan beweegt zich op het snijvlak van strategie en cultuur. Hij schakelt snel, is analytisch sterk en is met zijn inspirerende persoonlijkheid een uitstekende gesprekspartner voor senior management. In zijn communicatiestijl is hij scherp en gaat hij confrontaties niet uit de weg.

Lees verder

Andrew Handana

Een specialist in het ontwerpen en begeleiden van cultuur- en gedragsveranderingstrajecten binnen organisatie in zowel de profit als de non-profit sector. Energiek en gedreven zijn twee kernwoorden die aangeven hoe Andrew wordt ervaren.

Lees verder